SELAMAT DATANG KE BLOG SK SUNGAI PUTERI

Friday, January 29, 2016

SEPETANG BERSAMA TN HAJI ISMAIL BIN MOHD SAID

SK Sungai Puteri- Pada 29 Januari 2016, Kelab Guru dan Staf SK Sungai Puteri telah mengadakan satu majlis Minum Petang bersama Tn.Haji Ismail bin Mohd Said. Guru Besar SK Sungai Puteri. Majlis ini merupakan majlis terakhir bersama Tn Haji Ismail bin Mohd Said kerana beliau akan menamatkan perkhidmatan di dalam bidang perguruan.
Antara tetamu kehormat yang hadir adalah para pegawai dari Pejabat Pendidikan Daerah Rompin yang merupakan bekas guru-guru dari SK Sungai Puteri, YDP PIBG, NYDP PIBG dan barisan exco tertinggi PIBG SK Sungai Puteri.
Walau pun majlis ini diadakan dalam suasana gembira, namun jauh di sudut hati masing-masing tersemat perasaan sedih kerana selepas ini tiada lagi gurau sendara, gelak ketawa dari Tn Haji Ismail bin Mohd Said buat seluruh warga SK Sungai Puteri.
Di kesempatan ini, kami seluruh warga SK Sungai Puteri mengucapkan TERIMA KASIH Tn Haji Ismail bin Mohd Said di atas segala tunjuk ajar, bimbingan dan sebagainya dalam menjadikan Guru serta Staf SK Sungai Puteri individu yang mampu mengalas amanat KPM dalam memastikan anak bangsa berjaya di dun
ia dan akhirat.
No comments:

Post a Comment